
Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 zak(je) Conimex Babi Pangangsaus
1 pak(je) taugé
3 el plantaardige olie
peper en zout
1 zak(je) Conimex Kroepoek Java
4 ribkarbonades
1 pak(ken) PLUS gele rijst
1 zak(je) Chinese roerbakgroenten
Bereidingswijze
Kruid de karbonades licht met peper en zout. Bak de karbonades in wat olie aan beide zijden goudbruin en net gaar.
Bereid ondertussen de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitstomen.
Bak de roerbakgroenten samen met de taugé in de olie. Neem deze vervolgens uit de pan en meng ze met de rijst.
Bereid als laatste de Babi Pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
Schep de rijst op de borden en leg hierop de karbonades. Schep een beetje saus over het vlees en serveer de rest van de saus en de kroepoek er apart bij.
Variatietip!
Toetjestip: Herman Mousse
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
1565 kcal
Vetten
22 gram
Koolhydraten
23 gram
Eiwitten
29 gram