Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak(je) Conimex Babi Pangangsaus
  • 1 pak(je) taugé
  • 3 el plantaardige olie
  • peper en zout
  • 1 zak(je) Conimex Kroepoek Java
  • 4 ribkarbonades
  • 1 pak(ken) PLUS gele rijst
  • 1 zak(je) Chinese roerbakgroenten
Bereiden
Kruid de karbonades licht met peper en zout. Bak de karbonades in wat olie aan beide zijden goudbruin en net gaar.
Bereid ondertussen de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitstomen.
Bak de roerbakgroenten samen met de taugé in de olie. Neem deze vervolgens uit de pan en meng ze met de rijst.
Bereid als laatste de Babi Pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
Schep de rijst op de borden en leg hierop de karbonades. Schep een beetje saus over het vlees en serveer de rest van de saus en de kroepoek er apart bij.
Variatie
Toetjestip: Herman Mousse

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
23 g
vet
22 g
Kcal
1565