Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Ingrediënten

  • 1 zak(je) Conimex Babi Pangangsaus
  • 1 pak(je) taugé
  • 3 el plantaardige olie
  • peper en zout
  • 1 zak(je) Conimex Kroepoek Java
  • 4 ribkarbonades
  • 1 pak(ken) PLUS gele rijst
  • 1 zak(je) Chinese roerbakgroenten
Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de karbonades licht met peper en zout. Bak de karbonades in wat olie aan beide zijden goudbruin en net gaar.
  2. Bereid ondertussen de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitstomen.
  3. Bak de roerbakgroenten samen met de taugé in de olie. Neem deze vervolgens uit de pan en meng ze met de rijst.
  4. Bereid als laatste de Babi Pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
  5. Schep de rijst op de borden en leg hierop de karbonades. Schep een beetje saus over het vlees en serveer de rest van de saus en de kroepoek er apart bij.

Variatie

Toetjestip: Herman Mousse

    Voedingswaarde

  • Kcal 1565
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 23 g
  • Vet 22 g