1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten

Javaanse ribkarbonade met gele rijst en groenten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 zak(je) Conimex Babi Pangangsaus
  • 1 pak(je) taugé
  • 3 el plantaardige olie
  • peper en zout
  • 1 zak(je) Conimex Kroepoek Java
  • 4 ribkarbonades
  • 1 pak(ken) PLUS gele rijst
  • 1 zak(je) Chinese roerbakgroenten
Bereiden
Kruid de karbonades licht met peper en zout. Bak de karbonades in wat olie aan beide zijden goudbruin en net gaar.
Bereid ondertussen de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitstomen.
Bak de roerbakgroenten samen met de taugé in de olie. Neem deze vervolgens uit de pan en meng ze met de rijst.
Bereid als laatste de Babi Pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
Schep de rijst op de borden en leg hierop de karbonades. Schep een beetje saus over het vlees en serveer de rest van de saus en de kroepoek er apart bij.
Variatie
Toetjestip: Herman Mousse
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 1565
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie