Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaas-salami pakketjes

Kaas-salami pakketjes

Ingrediënten

  • 4 vellen bladerdeeg
  • 100 gram PLUS Klaverland jong belegen 48+
  • 75 gram salami
  • 1 PLUS vrije uitloopei middelgroot
  • 1 theelepel oregano
Kaas-salami pakketjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Ontdooi de bladerdeegvellen en verwarm de oven voor op 180 graden. Rasp de kaas en snijd de salami in dunne reepjes.
  2. 2. Halveer de bladerdeegvellen en beleg met de geraspte kaas en de salami. Vouw het bladerdeeg dicht zodat er een pakketje ontstaat en druk de zijkanten met de vork aan.
  3. 3. Kluts het ei en bestrijk de bladerdeegpakketjes. Verdeel de oregano over de pakketjes en bak in 15 - 20 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin.