Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaas-uibroodjes met spianata romana

Kaas-uibroodjes met spianata romana

Ingrediënten

  • 200 g mozzarella maxi (Galbani)
  • 100 gr spianata romana
  • 1 grote rode ui
  • 1 grote witte ui
  • 1 el olijfolie
  • 4 bonkjes (Korenlanders van PLUS)
  • 2 el pesto
  • 150 g geraspte cheddar (zak, Vergeer)
  • 1 puntpaprika, in dunne ringen
  • 1 bakje basilicum (20 g)
Kaas-uibroodjes met spianata romana product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in dunne plakken en de salami in stukjes. Snijd de rode en witte ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en salami ca. 5 min.
  2. Snijd de broodjes open, besmeer met de pesto en verdeel de ui en salami erover. Bestrooi met de cheddar en leg de paprikaringen erop. Eindig met de plakken mozzarella en bak de broodjes ca. 15 min in de oven. Garneer met verse basilicumblaadjes.