
Kaas-uibroodjes met spianata romana
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
200 g mozzarella maxi (Galbani)
100 gr spianata romana
1 grote rode ui
1 grote witte ui
1 el olijfolie
4 bonkjes (Korenlanders van PLUS)
2 el pesto
150 g geraspte cheddar (zak, Vergeer)
1 puntpaprika, in dunne ringen
1 bakje basilicum (20 g)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in dunne plakken en de salami in stukjes. Snijd de rode en witte ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en salami ca. 5 min.
Snijd de broodjes open, besmeer met de pesto en verdeel de ui en salami erover. Bestrooi met de cheddar en leg de paprikaringen erop. Eindig met de plakken mozzarella en bak de broodjes ca. 15 min in de oven. Garneer met verse basilicumblaadjes.
Meer recepten in de categorie