
Kaasfondue met knapperige groenten
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
26.66 voor 4 pers.
Ingrediënten
350 gram Broccoli
400 gram Bloemkoolroosjes
1 stuk Komkommer
350 ml Droge witte wijn
600 gram Kaasfondue
4 stuks Mini ciabatta
250 gram Cherrytomaten
100 gram Cornichons
100 gram Amsterdamse uitjes
Bereidingswijze
1. Snijd de broccoli en bloemkool in kleine roosjes. Snijd de komkommer in plakjes van een centimeter dik.
2. Verwarm de wijn in een fonduepan of pan met dikke bodem op middelhoog vuur. Voeg zodra de wijn heet is de kaas toe, draai het vuur lager en laat de kaas terwijl je regelmatig roert smelten.
3. Snijd de ciabatta in blokjes. Verdeel het brood, alle groenten, cornichons en Amsterdamse uitjes over verschillende bakjes.
4. Serveer de kaasfondue op een warmhoudplaatje of rechaud op tafel. Zet de schaaltjes eromheen.
Meer recepten in de categorie