Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm

Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 pak ravioli 4 kazen (250 g, PLUS)
  • 1/2 bakje crème fraîche (à 125 g)
  • 1/2 bakje vers tijm (à 20 g)
  • 5 el olijfolie
Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotten zonder te kleuren.
  2. Voeg de kastanjechampignons toe. Bak 10 minuten op matig vuur. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in ruim water met zout.
  3. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep om met de crème fraîche.
  4. Verdeel de pasta over 4 kommetjes, schep de champignons erop.
  5. Pluk de blaadjes van de tijm. Verhit 5 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de tijm in enkele minuten aan beide kanten goudgeel. Leg ze op de pasta. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 375
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 34 g
  • Vet 22 g