Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm

Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm

Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 el olijfolie
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 pak ravioli 4 kazen (250 g, PLUS)
  • 1/2 bakje crème fraîche (à 125 g)
  • 1/2 bakje vers tijm (à 20 g)
  • 5 el olijfolie
Bereiden
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotten zonder te kleuren.
Voeg de kastanjechampignons toe. Bak 10 minuten op matig vuur. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in ruim water met zout.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep om met de crème fraîche.
Verdeel de pasta over 4 kommetjes, schep de champignons erop.
Pluk de blaadjes van de tijm. Verhit 5 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de tijm in enkele minuten aan beide kanten goudgeel. Leg ze op de pasta. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
34 g
vet
22 g
Kcal
375