
Kaasravioli met kastanjechampignons en tijm
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 sjalotten, gesnipperd
250 g kastanjechampignons, in plakjes
1 pak ravioli 4 kazen (250 g, PLUS)
1/2 bakje crème fraîche (à 125 g)
1/2 bakje vers tijm (à 20 g)
5 el olijfolie
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotten zonder te kleuren.
Voeg de kastanjechampignons toe. Bak 10 minuten op matig vuur. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in ruim water met zout.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep om met de crème fraîche.
Verdeel de pasta over 4 kommetjes, schep de champignons erop.
Pluk de blaadjes van de tijm. Verhit 5 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de tijm in enkele minuten aan beide kanten goudgeel. Leg ze op de pasta. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
375 kcal
Vetten
22 gram
Koolhydraten
34 gram
Eiwitten
9 gram
Meer recepten in de categorie