
Kaasstengels met een zachtgekookt eitje
Ontbijt
4 pers.
ca. 10 Min
Ingrediënten
4 plakken PLUS Kaas Klaverlandkaas
8 sneetjes PLUS Korenlanders Stoer spelt licht
4 stuks Bio+ Eieren
1 eetlepel Oregano
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een pan met water aan de kook. Meng 2 eetlepels olie met de oregano en bestrijk de sneetjes brood hiermee.
Kook de eieren 5 minuten en beleg 4 broodjes met een plak kaas. Dek de broodjes af met de 4 overige broodjes en plaats deze 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd vervolgens de korstjes van het brood en snijd het brood in gelijke repen (stengels). Serveer de zachtgekookte eitjes met de kaasstengels.
Variatietip!
Het is extra lekker om de kaastengels in het zachtgekookte eitje te dopen. Geen tijd om zelf kaasstengels te maken of ga je liever voor gemak? Kies dan voor kant-en-klare kaasstengels. Ook heerlijk bij een zacht gekookt eitje.
Meer recepten in de categorie
Zelf kaasstengels maken is een stuk leuker dan ze kant en klaar kopen. En met een zachtgekookte eitje erbij heb je een heerlijk gerecht voor bij het paasontbijt of de paasbrunch. Dip je zelfgemaakte kaasstengel vervolgens in het zachtgekookt eitje, smullen maar!