
Kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
500 gram tortellini gevuld met kaas (koelvers)
100 gram blanke amandelen
100 milliliter olijfolie
75 milliliter groentebouillon
1 citroen (rasp en sap)
200 gram spinazie (panklaar)
200 gram ricotta
Bereidingswijze
1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
3. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
805 kcal
Vetten
51 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
58 gram
Eiwitten
24 gram
Meer recepten in de categorie