

Kabeljauw in papillot
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
10.84 voor 4 pers.
Ingrediënten
250 gram Tomaten
2 stuks Courgette
3 tenen Knoflook
4 stuks Kabeljauwfilet
2 eetlepel Olijfolie
1 stuk Citroen
5 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Halveer de cherrytomaten, snij de courgette in blokjes en hak de knoflook fijn.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgette, tomaat en knoflook 2 minuten aan, tot de groenten net zacht beginnen te worden. Breng op smaak met peper en zout.
4. Leg de kabeljauw op een vel bakpapier, breng op smaak met peper en zout, en verdeel de groenten hier overheen en breng op smaak met een eetlepel citroensap. Vouw het bakpapier dubbel en dicht en bak 15 minuten af in de oven, tot de kabeljauw gaar is en serveer met de verse fijngehakte peterselie. Wees voorzichtig met het openen van het pakketje, er komt stoom uit.
Meer recepten in de categorie