
Kabeljauw met limoen en Spaanse peper
4 pers.
ca. 20 min
Spaans
Ingrediënten
4 Kabeljauwfilets
Peper
Zout
½ Spaanse peper
2 Limoenen
1 dl Carbonell Olys olijfolie
1 Zak gemengde ijsbergsla
1 Fles PLUS Dressing
1 Bakje cherry tomaatjes
1 Ciabatta brood
2 el Kappertjes
Bereidingswijze
Snijd de Spaanse peper zeer fijn, rasp de limoenen en bewaar het limoensap.
Snijd de rauwe kabeljauw in mooie dunne plakjes. Bestrooi met peper, Spaanse peper en een beetje zeezout. Besprenkel vervolgens met olijfolie, het limoensap en de limoenrasp. Dek af met plastic folie en laat even marineren.
Verwarm ondertussen de oven op 210 graden en maak de gemengde ijsberg salade aan met de dressing. Meng hier de cherrytomaatjes doorheen. Bak het ciabatta brood af.
Verhit een koekenpan met een klein beetje olie en bak hierin de plakjes kabeljauw gaar.
Leg de plakjes op bordjes en bestrooi met de kappertjes. Serveer de vis samen met het ciabatta brood en de salade.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
366 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
19 gram
Eiwitten
31 gram