Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauw met limoen en Spaanse peper

Kabeljauw met limoen en Spaanse peper

Ingrediënten

  • 4 Kabeljauwfilets
  • Peper
  • Zout
  • ½ Spaanse peper
  • 2 Limoenen
  • 1 dl Carbonell Olys olijfolie
  • 1 Zak gemengde ijsbergsla
  • 1 Fles PLUS Dressing
  • 1 Bakje cherry tomaatjes
  • 1 Ciabatta brood
  • 2 el Kappertjes
Kabeljauw met limoen en Spaanse peper product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de Spaanse peper zeer fijn, rasp de limoenen en bewaar het limoensap.
  2. Snijd de rauwe kabeljauw in mooie dunne plakjes. Bestrooi met peper, Spaanse peper en een beetje zeezout. Besprenkel vervolgens met olijfolie, het limoensap en de limoenrasp. Dek af met plastic folie en laat even marineren.
  3. Verwarm ondertussen de oven op 210 graden en maak de gemengde ijsberg salade aan met de dressing. Meng hier de cherrytomaatjes doorheen. Bak het ciabatta brood af.
  4. Verhit een koekenpan met een klein beetje olie en bak hierin de plakjes kabeljauw gaar.
  5. Leg de plakjes op bordjes en bestrooi met de kappertjes. Serveer de vis samen met het ciabatta brood en de salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 366
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 19 g
  • Vet 19 g