

Kabeljauwburger met koolsla
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
8.59 voor 4 pers.
Ingrediënten
100 gram Witte kool
100 gram Rode kool
50 gram Wortel julienne
1 eetlepel Mayonaise
2 eetlepel Griekse stijl
1 stuk Limoenen
2 eetlepel Olijfolie
4 stuks Kabeljauwburgers
2 eetlepel Roomboter
4 stuks Witte bollen
4 bladeren Ijsbergsla
5 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Snij de witte en rode kool in reepjes. Meng met de wortel, de mayonaise, Griekse yoghurt en de sap van een halve limoen. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers aan beide kanten aan.
3. Verhit in een andere pan de boter. Snijd de broodjes open en toast de opengesneden kant in de boter.
4. Beleg de broodjes met de gewassen krulsla, de kabeljauwburger en verdeel de koolsla hierop. Garneer met peterselie en dien direct op.
Meer recepten in de categorie