
Kabeljauwfilet met doperwten, wortelen en gekruide aardappelpartjes
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Nederlands
Ingrediënten
520 gram kabeljauwfilet
450 gram aardappelpartjes gekruid
680 gram doperwtjes met wortelen
4 eetlepels appelmoes
Bereidingswijze
1. Verhit een koekenpan met 2 eetlepels olie en bak de aardappelpartjes 8 - 10 minuten rondom goudbruin.
2. Verdeel de kabeljauwfilet in 4 gelijke stukken. Verhit vervolgens in een tweede pan 2 eetlepels olie en een klontje boter en bak de kabeljauwfilet in 8 minuten rondom gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3. Verwarm in een pan de doperwtjes en wortelen. Laat het niet koken en giet de groente af na het verwarmen.
4. Verdeel de kabeljauwfilet met de aardappelpartjes, erwtjes en wortelen over de borden en serveer met de appelmoes.
Meer recepten in de categorie