Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauwfilet met rode pesto en roergebakken boerenkool

Kabeljauwfilet met rode pesto en roergebakken boerenkool

Ingrediënten

  • 520 gram kabeljauwfilets
  • 3 eetlepels rode pesto
  • 800 gram aardappelen
  • 800 gram boerenkool
  • 1 stuk rode peper
  • 1 stuk ui
Kabeljauwfilet met rode pesto en roergebakken boerenkool product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de aardappelen in partjes. Snipper de ui, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd in kleine stukjes.
  2. 2. Kook de aardappelen in 20 minuten beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. 3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een grote koekenpan en bak de kabeljauwfilets in ongeveer 8 minuten gaar.
  4. 4. Verhit 2 eetlepels olie in een wokpan en fruit de ui met de rode peper aan. Doe de boerenkool erbij en bak nog 3 minuten aan.
  5. 5. Smeer de kabeljauw in met de rode pesto en serveer met de aardappelpartjes en de boerenkool.
  6. Tip: Garneer met wat gesneden bosui.

    Voedingswaarde

  • Kcal 474
  • Eiwit 42 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 11 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 9