Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas

Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas

Ingrediënten

  • peper en zout
  • 1 fles(jes) Campina kookroom
  • 12 cherrytomaatjes
  • 1 zak(je) mini mozzarella bolletjes
  • 1 fles(jes) PLUS kruidendressing
  • 4 el geschaafde Pardano kaas
  • 1 el bloem
  • 8 blaad(jes) verse basilicum
  • 1 zak(je) gemengde salade
  • 500 g kabeljauwfilets (4 stuks)
  • 400 g PLUS tagliatelle
  • 3 el olijfolie
Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de kookroom aan de kook en laat even inkoken. Voeg de tomaatjes, basilicum en mozzarella er aan toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Kruid ondertussen de kabeljauwfilets met peper en zout en wentel ze licht door de bloem. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin de kabeljauwfilets aan beide zijde goudbruin en net gaar.
  3. Kook vervolgens de pasta in ruim kokend water met wat zout beetgaar en giet af.
  4. Meng de pasta met de saus en verwarm deze. Schep in diepe borden en bestrooi met de geschaafde Pardano kaas. Leg de kabeljauwfilets op de pasta.
  5. Serveer met een frisse gemengde salade met kruidendressing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 670
  • Eiwit 48 g
  • Koolhydraten 16 g
  • Vet 48 g