
Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
1 flacon Campina kookroom 250ml
12 cherrytomaatjes
8 blaadjes verse basilicum
1 zakje Galbani mozzarella mini’s 150 gram
500 g kabeljauwfilets (4 stuks)
500 g PLUS tagliatelle
4 el Vergeer Geraspte Kaas Pasta 150GR
3 el Carbonell Olys olijfolie
Peper
Zout
1 el bloem
Bereidingswijze
Breng de kookroom aan de kook en laat even inkoken. Snij ondertussen de basilicum fijn. Voeg de tomaatjes, basilicum en mozzarella er aan toe en breng op smaak met peper en zout.
Kruid ondertussen de kabeljauwfilets met peper en zout en wentel ze licht door de bloem. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin de kabeljauwfilets aan beide zijde goudbruin en net gaar.
Kook vervolgens de pasta in ruim kokend water met wat zout beetgaar en giet af.
Meng de pasta met de saus en verwarm deze. Schep in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas. Leg de kabeljauwfilets op de pasta.
Variatietip!
Serveer met een frisse gemengde salade met kruidendressing.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
670 kcal
Vetten
48 gram
Koolhydraten
16 gram
Eiwitten
48 gram