1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kapucijners met spek en stroop

Kapucijners met spek en stroop

Kapucijners met spek en stroop product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. boter of vloeibaar bakproduct
  • 1 eetl. olie
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 400 g ontbijtspek, in blokjes
  • 4 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • 2 blikken of potten kapucijners (900 g uitlekgewicht)
  • suikerstroop
Bereiden
Verwarm de boter samen met de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg het spek en de tijm toe en bak in een paar minuten knapperig. Voeg de kapucijners toe, roer even door en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten mee warmen. Serveer met de stroop.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 45 g
  • vet
  • 50 g
  • Kcal
  • 750
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie