Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Karbonade met broccoli en basilicum-roomsaus

Karbonade met broccoli en basilicum-roomsaus

Ingrediënten

  • 4 stuks Boerentrots karbonades
  • 800 gram broccoli
  • 1 zakje basilicum roomsaus
  • 1 kg aardappelen
  • 5 teentjes knoflook
  • 3 takjes rozemarijn
Karbonade met broccoli en basilicum-roomsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de aardappelen in een ovenschaal. Rits
  2. de takjes rozemarijn en verdeel samen met de knoflookteentjes over de aardappelen. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak de aardappelen in 25 minuten goudbruin.
  3. 2. Breng een pan water aan de kook. Maak de broccoli schoon, verwijder de stronk en snijd in roosjes. Kook de broccoli in 8 minuten gaar.
  4. 3. Verhit ondertussen een klontje boter in een koekenpan en bak de schouderkarbonades in 14 minuten rondom bruin.
  5. 4. Bereid de basilicum roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. 5. Verdeel de aardappelen, samen met de broccoli en karbonades over de borden. En serveer met de basilicum-roomsaus.

    Voedingswaarde

  • Kcal 660
  • Eiwit 55 g
  • Koolhydraten 56 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 15