Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kerriebloemkool uit de oven

Kerriebloemkool uit de oven

Ingrediënten

  • 1 grote bloemkool
  • 2 tl kerriepoeder
  • ½ tl knoflookpoeder
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
  • 1 rode peper, in ringetjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • 2 el kappertjes
  • 1 klein handje pecannoten, gehakt
Kerriebloemkool uit de oven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 230 ºC. Snijd de bloemkool in plakken van 1½ cm en meng de kerrie- en knoflookpoeder door de olie.
  2. Verdeel de bloemkool, knoflook, rode peper, ui, kappertjes en pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat of ovenschaal. Besprenkel alles goed met de kerrie-knoflookolie en bestrooi evt. met peper en zout.
  3. 3. Bak ca. 25 min in de oven totdat de bloemkool mooi lichtbruin en gaar is.