Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kerrienoedels met kip en kokossaus

Kerrienoedels met kip en kokossaus

Ingrediënten

  • 2 el Olijfolie
  • 250 g Panklare wortels
  • 250 g Panklare peultjes
  • 1 Spaanse rode peper
  • 300 g Kipfilet
  • 100 ml Kokosmelk
  • 1,5 pak Maggi Roerbaknoedels Kip Kerrie met groente
  • 1,5 el Verse peterselie
Kerrienoedels met kip en kokossaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de wortel, peultjes en rode peper ongeveer 3 minuten.
  2. Snij ondertussen de wortels in dunne plakjes, de kipfilet in blokjes.En haal van de peultjes de punten eraf, haal bij de peper de zaadlijsten eraf en snij deze in dunne plakjes, en hak als laatste de peterselie fijn.
  3. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze 4 minuten mee.
  4. Voeg daarna de mix toe samen met 200 ml water en 100 ml kokosmelk.
  5. Voeg tenslotte de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus. Het duurt ongeveer 3 minuten voor al het vocht door de noedels is opgenomen.
  6. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Variatie

Maak er eventueel een heerlijke tomatensalade bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 333
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 18 g
  • Vet 20 g