
Kerrienoedels met kip en kokossaus
4 pers.
ca. 20 min
Hollands
Ingrediënten
2 el Olijfolie
250 g Panklare wortels
250 g Panklare peultjes
1 Spaanse rode peper
300 g Kipfilet
100 ml Kokosmelk
1,5 pak Maggi Roerbaknoedels Kip Kerrie met groente
1,5 el Verse peterselie
Bereidingswijze
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de wortel, peultjes en rode peper ongeveer 3 minuten.
Snij ondertussen de wortels in dunne plakjes, de kipfilet in blokjes.En haal van de peultjes de punten eraf, haal bij de peper de zaadlijsten eraf en snij deze in dunne plakjes, en hak als laatste de peterselie fijn.
Voeg vervolgens de kip toe en bak deze 4 minuten mee.
Voeg daarna de mix toe samen met 200 ml water en 100 ml kokosmelk.
Voeg tenslotte de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus. Het duurt ongeveer 3 minuten voor al het vocht door de noedels is opgenomen.
Bestrooi met de peterselie en serveer.
Variatietip!
Maak er eventueel een heerlijke tomatensalade bij.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
333 kcal
Vetten
20 gram
Koolhydraten
18 gram
Eiwitten
23 gram