Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kersenclafoutis

Kersenclafoutis

Ingrediënten

  • 250 g verse kersen
  • ½ tl vanille aroma
  • 400 ml volle melk
  • 80 g rietsuiker
  • 150 g bloem
  • 4 eieren
  • Boter voor invetten
Kersenclafoutis product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 70 minuten
Recipes/Persons 10 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 C.
  2. Ontpit de kersen.
  3. Meng het vanille aroma met de melk, rietsuiker, bloem en eieren.
  4. Vet de vorm in met boter.
  5. Verdeel de kersen en het beslag over de ovenschaal en bak de clafoutis in circa 1 uur goudbruin en gaar.
  6. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.