Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kersenmuffins met granola

Kersenmuffins met granola

Ingrediënten

  • 110 g boter
  • 100 g lichte basterdsuiker
  • 2 bananen
  • 110 ml sojamelk
  • 2 eieren
  • 130 g volkorenmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 175 g muesli
  • 150 g verse kersen
Kersenmuffins met granola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 12 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Roer de boter met de lichte basterdsuiker romig. Pel de bananen en prak ze fijn en voeg ze samen met de sojamelk en de eieren toe aan de boter en de suiker.
  3. Voeg het volkorenmeel en bakpoeder toe en meng goed door. Spatel er de muesli door.
  4. Ontpit de kersen en meng door het beslag.
  5. Knip 12 vierkante stukjes bakpapier van 13x13.
  6. Leg deze in een muffinstray voor 12 muffins.
  7. Verdeel het beslag over de vormen en bak in circa 25 minuten goudbruin en gaar.