Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kerstyoghurt-trifle

Kerstyoghurt-trifle

Ingrediënten

  • 1 mango, geschild
  • 400 ml halfvolle yoghurt (biologisch)
  • 125 g blauwe bessen
  • 125 gram frambozen
  • 6 Jan Hagel koekjes, fijngehakt
  • 2 el gepelde ongezouten pistachenootjes, fijngehakt
  • EXTRA staafmixer
  • 4 mooie glazen
Kerstyoghurt-trifle product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Prak de frambozen met een vork. Snij het vruchtvlees van de mango in stukjes. 
  2. Verdeel van de yoghurt over de glazen. Verdeel in laagjes: de helft van de blauwe bessen, de helft van de frambozenpuree en de helft van het koekkruim erover. Herhaal en eindig met yoghurt. Verdeel de mangoblokjes erover en bestrooi met de pistachenootjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 275
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 33 g
  • Vet 11 g