Kerstyoghurt-trifle - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kerstyoghurt-trifle

Kerstyoghurt-trifle

Kerstyoghurt-trifle product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 mango, geschild
  • 400 ml halfvolle yoghurt (biologisch)
  • 125 g blauwe bessen
  • 125 gram frambozen
  • 6 Jan Hagel koekjes, fijngehakt
  • 2 el gepelde ongezouten pistachenootjes, fijngehakt
  • EXTRA staafmixer
  • 4 mooie glazen
Bereiden
Prak de frambozen met een vork. Snij het vruchtvlees van de mango in stukjes. 
Verdeel van de yoghurt over de glazen. Verdeel in laagjes: de helft van de blauwe bessen, de helft van de frambozenpuree en de helft van het koekkruim erover. Herhaal en eindig met yoghurt. Verdeel de mangoblokjes erover en bestrooi met de pistachenootjes.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
33 g
vet
11 g
Kcal
275