
Kerstyoghurt-trifle
4 pers.
ca. 5 min
Hollands
Ingrediënten
1 mango, geschild
400 ml halfvolle yoghurt (biologisch)
125 g blauwe bessen
125 gram frambozen
6 Jan Hagel koekjes, fijngehakt
2 el gepelde ongezouten pistachenootjes, fijngehakt
EXTRA staafmixer
4 mooie glazen
Bereidingswijze
Prak de frambozen met een vork. Snij het vruchtvlees van de mango in stukjes.
Verdeel van de yoghurt over de glazen. Verdeel in laagjes: de helft van de blauwe bessen, de helft van de frambozenpuree en de helft van het koekkruim erover. Herhaal en eindig met yoghurt. Verdeel de mangoblokjes erover en bestrooi met de pistachenootjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
275 kcal
Vetten
11 gram
Koolhydraten
33 gram
Eiwitten
9 gram