
Kinderkaasfondue met snoeptomaatjes
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 15 Min
Ingrediënten
1 teentje knoflook
750 gram gemengde geraspte kaas
4 deciliter witte druivensap
2 eetlepels maïzena
1 theelepel nootmuskaat
300 gram tomaten mini mix
100 gram worteltjes
1 bloemkool
Bereidingswijze
Snijd een reepje van de knoflookteen af en wrijf een pan in met de aangesneden kant van het teentje.
Doe het druivensap in de pan en breng tegen de kook aan. Laat niet koken. Voeg een klein beetje citroensap toe. Voeg de geraspte kaas in delen toe en laat al roerend smelten. Laat niet koken.
Bind de kaasfondue met de maïzena. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Voor het serveren giet je de kaasfondue in een fonduepan.
Serveer met de minimix en andere groenten.
Meer recepten in de categorie