

Kip tandoori naan pizza
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
9.96 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Kipfilet
2 tenen Plus knoflook
2 eetlepel Griekse yoghurt
1 eetlepel Garam massala
1 theelepel Paprikapoeder
1 Mespunt Kurkuma
1 Snufje Chilipoeder
1 eetlepel Zonnebloemolie
2 eetlepel Tomatenpuree
1 eetlepel Oregano
1 stuk Rode uien
10 gram Koriander
4 stuks Patak
100 gram Uniekaas pizza
Bereidingswijze
1. Snijd de kip in kleine blokjes en hak de knoflook fijn. Meng de kip met de knoflook, Griekse yoghurt, garam masala, paprikapoeder, kurkuma, chilipoeder en breng op smaak met peper en zout. Laat 30 minuten marineren.
2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip tot deze diepbruin en gaar is.
4. Meng de tomatenpuree met 2 el water en de oregano. Breng op smaak met zout. Snij de rode ui in halve ringen en hak de koriander fijn.
5. Smeer de naan in met wat van de tomatensaus en verdeel hier de geraspte mozzarella, kip en rode ui overheen. Bak 10 minuten af in de oven. Garneer met de fijngehakte koriander.
Meer recepten in de categorie