

Kipfilet uit de oven met geitenkaas
4 pers.
ca. 50 min
10.53 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 tenen Knoflook
100 gram Bettine
100 gram Roomkaas naturel
1 eetlepel Tijm
1 stuk Citroen
4 stuks Kipfilet
4 Plakjes Prosciutto
2 eetlepel Olijfolie
500 gram Cherry tomaten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Hak de knoflook fijn en meng met de geitenkaas, de roomkaas, de tijm en de rasp van de citroen. Breng op smaak met peper en zout.
3. Snij de kip open, sla plat zodat de kip overal even dik is, en verdeel de vulling hier overheen. Vouw dicht en vouw de prosciutto om de kip.
4. Verdeel de olie in een ovenschaal, leg de kip in de schaal samen met de tomaat. Breng op smaak met peper en zout en bak 30 minuten af.
5. Serveer eventueel met vers stokbrood of gebakken aardappels.
Meer recepten in de categorie