Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen

Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex Mihoen
  • 400 g panklare haricot verts
  • 4 el PLUS Wokolie
  • 300 g kipfiletblokjes
  • 2 rode uien
  • 100 g champignons
  • 2 zakjes Conimex Soja, Ginger & Black Pepper Wok Paste (6)
  • 3 el ongezouten pinda's
  • 3 el verse basilicum
Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Hak de pinda's in grove stukken.
  2. Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  3. Kook ondertussen de haricots verts in ongeveer 4 minuten in ruim kokend water beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  4. Verwarm een wok op hoog vuur met 2 el wokolie en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de haricots verts, rode uien en gesneden champignons toe en roerbak 2 minuten mee.
  5. Zet vervolgens het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep als laatste de pinda’s erdoor.
  6. Verdeel de mihoen met daarop de kip met haricots verts en champignons over diepe borden. Strooi de basilicum erover.

Variatie

Serveer met PLUS kroepoek lange plak.

    Voedingswaarde

  • Kcal 586
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 64 g
  • Vet 21 g