Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen

Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen

Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pak Conimex Mihoen
  • 400 g panklare haricot verts
  • 4 el PLUS Wokolie
  • 300 g kipfiletblokjes
  • 2 rode uien
  • 100 g champignons
  • 2 zakjes Conimex Soja, Ginger & Black Pepper Wok Paste (6)
  • 3 el ongezouten pinda's
  • 3 el verse basilicum
Bereiden
Snij de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Hak de pinda's in grove stukken.
Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Kook ondertussen de haricots verts in ongeveer 4 minuten in ruim kokend water beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verwarm een wok op hoog vuur met 2 el wokolie en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de haricots verts, rode uien en gesneden champignons toe en roerbak 2 minuten mee.
Zet vervolgens het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep als laatste de pinda’s erdoor.
Verdeel de mihoen met daarop de kip met haricots verts en champignons over diepe borden. Strooi de basilicum erover.
Variatie
Serveer met PLUS kroepoek lange plak.

Voedingswaarde

eiwit
38 g
koolhydraten
64 g
vet
21 g
Kcal
586