
Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 pak Conimex Mihoen
400 g panklare haricot verts
4 el PLUS Wokolie
300 g kipfiletblokjes
2 rode uien
100 g champignons
2 zakjes Conimex Soja, Ginger & Black Pepper Wok Paste (6)
3 el ongezouten pinda's
3 el verse basilicum
Bereidingswijze
Snij de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Hak de pinda's in grove stukken.
Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Kook ondertussen de haricots verts in ongeveer 4 minuten in ruim kokend water beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verwarm een wok op hoog vuur met 2 el wokolie en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de haricots verts, rode uien en gesneden champignons toe en roerbak 2 minuten mee.
Zet vervolgens het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep als laatste de pinda’s erdoor.
Verdeel de mihoen met daarop de kip met haricots verts en champignons over diepe borden. Strooi de basilicum erover.
Variatietip!
Serveer met PLUS kroepoek lange plak.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
586 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
64 gram
Eiwitten
38 gram