
Kipfiletblokjes met mie en Oosterse woksaus
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
400 g kipblokjes
1 zak(je) PLUS Rauwkost komkommer
1 pak(je) PLUS mie nestjes
1 zak(je) Conimex kroepoek naturel
1 pot(ten) Conimex Chinese sweet & sour woksaus
1 fles(jes) PLUS kruidendressing
1 zak(je) Oosterse wokgroenten
Bereidingswijze
Kook de mie in ruim kokend water en wat zout in ca. 2 minuten gaar. Laat uitlekken op een vergiet en spoel koud.
Verhit ondertussen de olie in een ruime wok en bak hierin de met peper en zout gekruide kipblokjes goudbruin en net gaar. Voeg vervolgens de wokgroenten toe en roerbak deze even mee.
Giet de woksaus erbij en meng er als laatste de gekookte mie doorheen.
Serveer hierbij een frisse komkommersalade met kruidendressing en kroepoek.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
438 kcal
Vetten
13 gram
Koolhydraten
49 gram
Eiwitten
33 gram