Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kippenbouten met spaghetti en salade

Kippenbouten met spaghetti en salade

Ingrediënten

  • 1 fles(jes) PLUS kruidendressing
  • 1 pot(ten) Peper, zout
  • 1/8 flacon koksroom
  • 4 stuk(ken) kippenbouten
  • 1 zak(jes) verpakking gemengde sla
  • 1 pak(ken) Sacla Spaghetti
  • 2 el olijfolie
  • 1 pot(ten) Paprikapoeder
  • 1 pot(ten) Sacla pastasaus tomaat & basilicum
Kippenbouten met spaghetti en salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de kippenbouten met peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk ze dan met wat olijfolie. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak hierin de kippenbouten aan beide zijden goudbruin en gaar. Neem vervolgens de bouten uit de pan en houd ze warm.
  2. Kook ondertussen de spaghetti in water met zout. Verwarm de pastasaus in de braadjus en voeg hieraan de koksroom toe. Breng het geheel aan de kook. Schep de kippenbouten hierin en stoof ze op laag vuur. Giet de spaghetti af. Maak daarna de gemengde salade aan met de dressing.
  3. Verdeel ten slotte de spaghetti in diepe borden. Leg de kippenbout met de saus er boven op. Serveer met een gemengde salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 646
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 25 g
  • Vet 49 g