

Kippenpoten met gegrilde groenten
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
6.22 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Courgette
1 stuk Paprika
1 stuk Rode uien
2 tenen Neutraal knoflook
2 eetlepel Plus olijfolie
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Oregano
1 stuk Kipvleugels
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de courgette in plakjes, de paprika in reepjes, de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn.
3. Meng dit met de olijfolie, paprikapoeder en oregano en breng op smaak met peper en zout. Verdeel in een ovenschaal en verdeel de kip over de groenten.
4. Bak 20 tot 25 minuten af in de oven, tot de kip en groenten gaar zijn. Serveer direct, eventueel met wat stokbrood of rijst.
5. Optioneel; garneer met basilicum.
Meer recepten in de categorie