In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipsate met ananas

Kipsate met ananas

Kipsate met ananas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak(je) komkommersalade
  • 1 pot(ten) Hak appelmoes
  • 400 g PLUS panklare aardappeltjes om te bakken
  • 1 doos(jes) satéstokjes
  • 1 blik(je) Dole Tropical Gold ananasstukjes
  • 500 g kipfilet blokjes
  • 1 bak(jes) pindasaus met stukjes pinda
  • 1 bak(jes) five spices saus
  • 2 el vloeibare boter met olijfolie
Bereiden
Meng de kipblokjes met de five spices saus en laat even intrekken. Steek ze vervolgens aan de houten prikkers. Verhit een grillpan met een beetje olie en bak de satéstokjes aan alle kanten rondom goudbruin en gaar.
Verwarm de pindasaus samen met de ananasstukjes en de overgebleven marinade in een pannetje.
Verhit een koekenpan met een scheut vloeibare boter en bak de aardappeltjes goudbruin in de vloeibare boter.
Leg de stokjes op de borden en bedek met de saus. Leg de aardappeltjes er naast. Serveer de appelmoes en de komkommersalade er apart bij.

Voedingswaarde

eiwit
40 g
koolhydraten
38 g
vet
13 g
Kcal
418