1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipsate met ananas

Kipsate met ananas

Kipsate met ananas product foto
  • Ingredienten:

  • 1 zak(je) komkommersalade
  • 1 pot(ten) Hak appelmoes
  • 400 g PLUS panklare aardappeltjes om te bakken
  • 1 doos(jes) satéstokjes
  • 1 blik(je) Dole Tropical Gold ananasstukjes
  • 500 g kipfilet blokjes
  • 1 bak(jes) pindasaus met stukjes pinda
  • 1 bak(jes) five spices saus
  • 2 el vloeibare boter met olijfolie
Bereiden
Meng de kipblokjes met de five spices saus en laat even intrekken. Steek ze vervolgens aan de houten prikkers. Verhit een grillpan met een beetje olie en bak de satéstokjes aan alle kanten rondom goudbruin en gaar.
Verwarm de pindasaus samen met de ananasstukjes en de overgebleven marinade in een pannetje.
Verhit een koekenpan met een scheut vloeibare boter en bak de aardappeltjes goudbruin in de vloeibare boter.
Leg de stokjes op de borden en bedek met de saus. Leg de aardappeltjes er naast. Serveer de appelmoes en de komkommersalade er apart bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 40 g
  • koolhydraten
  • 38 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 418
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie