Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipsate met ananas

Kipsate met ananas

Ingrediënten

  • 1 zak(je) komkommersalade
  • 1 pot(ten) Hak appelmoes
  • 400 g PLUS panklare aardappeltjes om te bakken
  • 1 doos(jes) satéstokjes
  • 1 blik(je) Dole Tropical Gold ananasstukjes
  • 500 g kipfilet blokjes
  • 1 bak(jes) pindasaus met stukjes pinda
  • 1 bak(jes) five spices saus
  • 2 el vloeibare boter met olijfolie
Kipsate met ananas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de kipblokjes met de five spices saus en laat even intrekken. Steek ze vervolgens aan de houten prikkers. Verhit een grillpan met een beetje olie en bak de satéstokjes aan alle kanten rondom goudbruin en gaar.
  2. Verwarm de pindasaus samen met de ananasstukjes en de overgebleven marinade in een pannetje.
  3. Verhit een koekenpan met een scheut vloeibare boter en bak de aardappeltjes goudbruin in de vloeibare boter.
  4. Leg de stokjes op de borden en bedek met de saus. Leg de aardappeltjes er naast. Serveer de appelmoes en de komkommersalade er apart bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 418
  • Eiwit 40 g
  • Koolhydraten 38 g
  • Vet 13 g