
Kiwi-wrap met kruidenkaas
Lunch
4 pers.
ca. 15 min
Centraal-Amerikaans
Ingrediënten
4 tortillawraps (25 cm ø)
200 gram kruidenroomkaas
1 mespunt cayennepeper
6 kiwi's (in blokjes)
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel sinaasappelsap
0.5 kroppen ijsbergsla (in smalle reepjes)
2 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
Bereidingswijze
1. Verwarm de tortillawraps tussen 2 borden circa 2 minuten op 400 Watt in de magnetron zodat ze wat soepeler worden.
2. Bestrijk met de roomkaas en bestrooi met (cayenne) peper.
3. Verdeel de blokjes kiwi erover.
4. Klop een dressing van de olie en het sinaasappelsap en breng op smaak met zout en peper.
5. Meng de slareepjes met de bosui en dressing.
6. Schep het slamengsel op de kiwi en rol de tortilla's strak op tot wraps.
7. Steek vast met een prikker en snijd ze voor het serveren schuin door.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
520 kcal
Vetten
27 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
53 gram
Eiwitten
11 gram
Meer recepten in de categorie