
Kiwicoupe met ricotta en limoen
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
1 limoen (schoongeboend)
4 eetlepels honing
6 kiwi's (geschild, in halve plakjes)
50 gram pistachenoten (grof gehakt)
150 gram ricotta
3 eetlepels magere kwark
Bereidingswijze
1. Rasp 1/2 theelepel van de limoenschil en snijd de rest van de schil in sliertjes.
2. Pers de vrucht uit.
3. Meng het limoensap met 2 eetlepels honing en schep de plakjes kiwi erdoor.
4. Verdeel de kiwi over 4 glazen en bestrooi met de helft van de pistachenoten.
5. Meng de ricotta met de kwark en de rest van de honing.
6. Verdeel dit over de kiwi en bestrooi met de rest van de pistachenoten en de limoensliertjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
255 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
26 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie