
Klassiek gevulde eitjes
6 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
6 eieren
4 el mayonaise
1 tl kerriepoeder
1 tl fijne mosterd
5 g bieslook
1 tl paprikapoeder
staafmixer
spuitzak met gekartelde spuitmond
Bereidingswijze
Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Halveer de eieren in de lengte en haal met een theelepel de eidooier eruit.
Pureer de eidooiers met de mayonaise, kerrie en mosterd in een kom met de staafmixer helemaal glad. Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de eiwitten. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi met paprikapoeder en bieslook.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
85 kcal
Vetten
7 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
4 gram