Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Klassiek gevulde eitjes

Klassiek gevulde eitjes

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl fijne mosterd
  • 5 g bieslook
  • 1 tl paprikapoeder
  • staafmixer
  • spuitzak met gekartelde spuitmond
Klassiek gevulde eitjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Halveer de eieren in de lengte en haal met een theelepel de eidooier eruit.
  2. Pureer de eidooiers met de mayonaise, kerrie en mosterd in een kom met de staafmixer helemaal glad. Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de eiwitten. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi met paprikapoeder en bieslook.

    Voedingswaarde

  • Kcal 85
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 7 g