Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Ingrediënten

  • 4 Chocolademoelleux (diepvries, PLUS Moment)
  • 1 el amandelschaafsel
  • 25 g roomboter
  • 2 handperen (conference of doyenne de comice), in partjes
  • 3 el rietsuiker
Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de Chocolademoelleux volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord.
  3. Smelt de roomboter in de koekenpan.
  4. Bak de peren 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren.
  5. Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Variatie

Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 545
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 52 g
  • Vet 34 g