Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Chocolademoelleux (diepvries, PLUS Moment)
  • 1 el amandelschaafsel
  • 25 g roomboter
  • 2 handperen (conference of doyenne de comice), in partjes
  • 3 el rietsuiker
Bereiden
Bereid de Chocolademoelleux volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord.
Smelt de roomboter in de koekenpan.
Bak de peren 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren.
Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Variatie
Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
52 g
vet
34 g
Kcal
545