1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer product foto
  • Ingredienten:

  • 4 Chocolademoelleux (diepvries, PLUS Moment)
  • 1 el amandelschaafsel
  • 25 g roomboter
  • 2 handperen (conference of doyenne de comice), in partjes
  • 3 el rietsuiker
Bereiden
Bereid de Chocolademoelleux volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord.
Smelt de roomboter in de koekenpan.
Bak de peren 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren.
Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Variatie
Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 52 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 545
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie