
Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer
4 pers.
ca. 20 min
Overig
Ingrediënten
4 Chocolademoelleux (diepvries, PLUS Moment)
1 el amandelschaafsel
25 g roomboter
2 handperen (conference of doyenne de comice), in partjes
3 el rietsuiker
Bereidingswijze
Bereid de Chocolademoelleux volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord.
Smelt de roomboter in de koekenpan.
Bak de peren 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren.
Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Variatietip!
Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
545 kcal
Vetten
34 gram
Koolhydraten
52 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie