Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kleine banoffee’s

Kleine banoffee’s

Ingrediënten

  • 6 gebaksbodems (Jos Poell)
  • ½ flesje dessertsaus karamel
  • 1 banaan (Fairtrade)
  • slagroom uit de spuitbus
  • 25 g pure chocolade (Fairtrade)
  • 6 gekleurde paaseitjes (PLUS FeestMoment)
  • Benodigdheden: mixer
Kleine banoffee’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gebak
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Vul de gebaksbodempjes met de karamelsaus. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de karamel. Spuit er een toefje slagroom op.
  2. 2 Schaaf de chocolade er met een dunschiller over en garneer met een gekleurd paaseitje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 265
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 45 g
  • Vet 9 g