
Kleurrijk cream board
6 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
1 pot clotted cream (Devon a 170 g)
2 eetlepels PLUS bloemenhoning (knijpfles)
halve sinaasappel
PLUS zachtfruit trio
5 gram munt (Biologisch PLUS in pot)
jonge bladsla met bloemen (Feestelijk PLUS a 75 g)
Bereidingswijze
1 Smeer 1 pot clotted cream (Devon a 170 g) met de bolle kant van een lepel sierlijk uit op een houten plank of bord.
2 Besprenkel met 2 eetlepels PLUS bloemenhoning (knijpfles), de rasp van een halve sinaasappel, PLUS zachtfruit trio, 5 gram munt (Biologisch PLUS in pot) en bloemetjes uit de jonge bladsla met bloemen (Feestelijk PLUS a 75 g).
Variatietip!
Maak een groene salade met plakjes komkommer, verkruimelde feta en PLUS sladressing naturel met de overgebleven jonge bladsla.
Meer recepten in de categorie