Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Knolselderijpuree met shoarma

Knolselderijpuree met shoarma

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen kruimig
  • 2 handjes amandelen
  • 1 stuk appel
  • 1 handje bieslook
  • 1 stuk knolselderij
  • 400 gram shoarmavlees
  • 125 gram crème fraîche
Knolselderijpuree met shoarma product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Zet een grote pan met water op.
  2. 2. Schil de aardappels en kook 15 minuten. Hak ondertussen de amandelen grof en snijd de appel in partjes. Snijd de bieslook fijn.
  3. 3. Bak de knolselderijmix en de appel 15 minuten. Bak in een andere pan de shoarma goudbruin.
  4. 4. Giet de aardappels af en stamp met de knolselderij-mix en tot een puree. Breng op smaak met peper.
  5. 5. Verdeel de puree over de borden en doe de shoarma daar bovenop. Garneer met de amandelen en bieslook.

    Voedingswaarde

  • Kcal 630
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 58 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 27 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 9