Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Kokos-limoentaart met frisse stukjes mango

Kokos-limoentaart met frisse stukjes mango

12 pers.
ca. 30 min

Ingrediënten

600 ml yoghurt
2 stuks limoenen
2 stuks mango's
125 gram kokoskoekjes
125 gram crème fraîche
8 blaadjes Gelatine
80 gram roomboter
70 gram geraspte kokos
5 eetlepels honing

Bereidingswijze

1. Bekleed een springvorm (ø 22 cm) met bakpapier en week de vellen gelatine 10 minuten in een bakje met koud water.
2. Smelt de roomboter in een steelpan en maal ondertussen de koekjes met een staafmixer tot fijne kruimels.
3. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels, verdeel deze over de bodem van de springvorm en druk ze goed aan met de bolle kant van een lepel. Bewaar de bodem tot gebruik in de koelkast.
4. Spoel en rasp de schil van de limoenen.
5. Verwarm vervolgens 50 ml yoghurt in een steelpan, knijp de vellen gelatine uit en laat deze oplossen in de yoghurt.
6. Meng de overige yoghurt met de crème fraîche, de honing, de limoenrasp, de geraspte kokos en het gelatine-mengsel en roer goed door.
7. Schenk het yoghurtmengsel over de kokosbodem en plaats de springvorm minimaal 3 uur in de koelkast.
8. Schil en snijd ondertussen de mango om de pit heen in gelijke parten. Decoreer de taart vlak voor het serveren met de mango.
9. Verdeel de taart in gelijke punten.
Tip: maak roosjes van de mango's. Schil en snijd het vruchtvlees om de pitten heen in gelijke parten. Snijd de parten in dunne plakjes en trek deze voorzichtig, per part, in een ronde rozen vorm.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Energie
709 Kj
Calorieën
169 kcal
Vetten
8 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
18 gram
Waarvan suikers
15 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie
Vegetarisch
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Contact PLUS Consumentenservice

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
0800-2224443

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

Download de gratis app

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING PLUS roept de PLUS Garnalen in knoflookmarinade terug.
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: HAK roept uit voorzorg spinazie en boerenkool terug

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen