Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommer-eiersalade met naanbrood

Komkommer-eiersalade met naanbrood

Ingrediënten

  • 4 vrije uitloop eieren
  • 1 komkommer
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1/2 schaal platte peterselie
  • 1 appel, in partjes
  • 2 naanbroden naturel (zak 240 gram), in repen
  • 4 stengels bleekselderij, in repen
Komkommer-eiersalade met naanbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommerhelften in blokjes van 1 centimeter.
  2. Snijd de eieren in stukjes en meng met de yoghurt, mayonaise en kerriepoeder. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper. Doe de salade in een afsluitbaar bakje en bestrooi met de peterselie. Eet de salade met de partjes appel, repen naanbrood en bleekselderij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 380
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 38 g
  • Vet 18 g