Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommer-tomatensalade

Komkommer-tomatensalade

Ingrediënten

  • 1 komkommer, in halve plakjes
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • ½ tl gemalen komijn
  • 1 bakje koriander (20 g), grofgehakt
  • 3 el gezouten pistachenoten, gepeld
Komkommer-tomatensalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de komkommer met de rode ui, de tomaten en de mango in een schaal. Boen de limoen schoon en rasp de schil boven de salade.
  2. Halveer de limoen en pers de helften boven de schaal uit. Voeg de olijfolie, de komijn, de koriander en de pistachenoten toe en schep om.
  3. Breng de salade eventueel op smaak met peper en een beetje zout.

    Voedingswaarde

  • Kcal 235
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 16 g