1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommer-tomatensalade

Komkommer-tomatensalade

Komkommer-tomatensalade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 komkommer, in halve plakjes
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • ½ tl gemalen komijn
  • 1 bakje koriander (20 g), grofgehakt
  • 3 el gezouten pistachenoten, gepeld
Bereiden
Meng de komkommer met de rode ui, de tomaten en de mango in een schaal. Boen de limoen schoon en rasp de schil boven de salade.
Halveer de limoen en pers de helften boven de schaal uit. Voeg de olijfolie, de komijn, de koriander en de pistachenoten toe en schep om.
Breng de salade eventueel op smaak met peper en een beetje zout.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 235
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie