
Komkommer-tomatensalade
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
1 komkommer, in halve plakjes
1 rode ui, in halve ringen
2 tomaten, in stukjes
1 mango, in blokjes
1 limoen
3 el olijfolie
½ tl gemalen komijn
1 bakje koriander (20 g), grofgehakt
3 el gezouten pistachenoten, gepeld
Bereidingswijze
Meng de komkommer met de rode ui, de tomaten en de mango in een schaal. Boen de limoen schoon en rasp de schil boven de salade.
Halveer de limoen en pers de helften boven de schaal uit. Voeg de olijfolie, de komijn, de koriander en de pistachenoten toe en schep om.
Breng de salade eventueel op smaak met peper en een beetje zout.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
235 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
4 gram