Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koolwrap met tonijn en appel

Koolwrap met tonijn en appel

Ingrediënten

  • 2 stuks appels
  • 5 stengels bosuien
  • 160 gram tonijn uit blik
  • 1 bosje radijsje
  • 200 gram quinoa
  • 6 eetlepels griekse yoghurt 0% vet
  • 150 gram wortels
  • 300 gram rode kool
  • 1 stuk Chinese kool
Koolwrap met tonijn en appel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. 1. Rasp de appel. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de radijsjes in kwarten.
  3. 3. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water.
  4. 2. Meng de appel en bosui met de uitgelekte tonijn, Griekse yoghurt, quinoa en wortel. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
  5. 3. Breng de rode kool samen met de radijs op smaak met een scheutje olijfolie en versgemalen zwarte peper.
  6. 4. Verdeel de tonijnvulling over de Chinese kool bladeren en rol ze op in bakpapier. Bind ze vast met keukentouw.
  7. 5. Snijd de wraps door midden en serveer ze samen met de rode kool salade,

    Voedingswaarde

  • Kcal 366
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 51 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 5 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 13