
Koolwrap met tonijn en appel
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks appels
5 stengels bosuien
160 gram tonijn uit blik
1 bosje radijsje
200 gram quinoa
6 eetlepels griekse yoghurt 0% vet
150 gram wortels
300 gram rode kool
1 stuk Chinese kool
Bereidingswijze
1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
1. Rasp de appel. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de radijsjes in kwarten.
3. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water.
2. Meng de appel en bosui met de uitgelekte tonijn, Griekse yoghurt, quinoa en wortel. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
3. Breng de rode kool samen met de radijs op smaak met een scheutje olijfolie en versgemalen zwarte peper.
4. Verdeel de tonijnvulling over de Chinese kool bladeren en rol ze op in bakpapier. Bind ze vast met keukentouw.
5. Snijd de wraps door midden en serveer ze samen met de rode kool salade,
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1541 Kj
Calorieën
366 kcal
Vetten
5 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
51 gram
Waarvan suikers
15 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
23 gram