Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Korenlanders stokbrood pulled chicken van de BBQ

Korenlanders stokbrood pulled chicken van de BBQ

Ingrediënten

  • 1 PLUS Korenlander stokbrood
  • 4 kippendijen
  • 1 kleine ui, in dunne ringen
  • 5 el BBQ saus
  • 4 tomaten, fijngesneden
  • 1 jalapeño, pitjes verwijderd en fijngesneden
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 6 takjes platte peterselie (+evt. extra)
  • 1 bol mozzarella, in plakjes
  • 1 zakje geraspte cheddar (150 g)
Korenlanders stokbrood pulled chicken van de BBQ product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de kip met olie en bestrooi met peper en zout. Gril ze op de BBQ op indirect vuur gaar. Laat kort afkoelen en trek met 2 vorken het vlees uit elkaar (pulled chicken)
  2. Meng de pulled chicken met 2 el BBQ saus. Mix de tomaten, jalapeño, rode ui en peterselie tot een salsa. Maak evt. wat pittiger met siracha.
  3. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en besmeer met de rest van de BBQ saus. Verdeel er wat salsa en de kip over. Verdeel de mozzarella over de kip en bestrooi met de cheddar. Gril de broodhelften op de BBQ op indirect vuur tot de kaas gesmolten is. Garneer met extra salsa en evt. peterselie en serveer.