
Krieltjes op de BBQ
Bijgerecht
4 pers.
ca. 25 Min
Ingrediënten
1 zak voorgekookte krieltjes (450 gr)
1/2 potje bruschetta olijven & grappa (190 g, PLUS moment)
100 ml witte wijn
4 el aioli
2 el peterselie, fijngesneden
Extra: Aluminiumfolie
Bereidingswijze
Scheur 8 stukjes aluminiumfolie van 30 centimeter af. Leg 4 stukjes aluminiumfolie op het aanrecht. Leg de aardappeltjes op het midden, verdeel er de bruschettaspread over en schep om. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Dek af met de andere stukjes folie. Rol de pakketjes aan 3 kanten strak op tot een zakje. Schenk de wijn erop en vouw ook de laatste zijde goed dicht.
Leg de pakketjes op de barbecue en sluit de deksel. Gaar de aardappeltjes circa 15 minuten op de gril.
Variatietip!
Rooster stukjes stokbrood op de barbecue, schep de resterende bruschettaspread erop en serveer bij een groene salade met geitenkaas.
Meer recepten in de categorie
Maak dit overheerlijke gerecht met voorgekookte krieltjes op de BBQ.