Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante angusburger met frites

Krokante angusburger met frites

Ingrediënten

  • 4 PLUS Angus burgers
  • 2 uien
  • 100 g voorgebakken spekplakjes
  • 4 ronde meergranen broodjes
  • 4 tl mayonaise
  • 1 zakje rucola sla 75 gram
  • 2 tomaten
  • 4 tl de Marne Groninger mosterd 235ml
  • 1 fles Heinz tomatenketchup Original 400ml
  • 1 zak PLUS verse frites 700gr
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
Krokante angusburger met frites product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaten in plakken en de uien in ringen. Kruid de angusburgers met peper en zout en wrijf ze in met olijfolie. Bak ze in een grillpan krokant.
  2. Bak ondertussen de uien goudbruin met wat olijfolie. Bak de voorgebakken spekplakjes in dezelfde pan even mee. Haal de uien en het spek uit de pan en gebruik dezelfde pan om de broodjes licht krokant te bakken.
  3. Bestrijk vervolgens de onderkant van de broodjes met mayonaise, beleg ze met de sla, de tomaat en wat mosterd. Leg hier bovenop de angusburger en beleg ze met het spek en de gebakken uien. Als laatste de bovenkanten insmeren met tomatenketchup en deze er op plaatsen.
  4. Serveer met vers gebakken frieten.

Variatie

Serveer met vers gebakken frieten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 761
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 75 g
  • Vet 38 g