In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante angusburger met frites

Krokante angusburger met frites

Krokante angusburger met frites product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 PLUS Angus burgers
  • 2 uien
  • 100 g voorgebakken spekplakjes
  • 4 ronde meergranen broodjes
  • 4 tl mayonaise
  • 1 zakje rucola sla 75 gram
  • 2 tomaten
  • 4 tl de Marne Groninger mosterd 235ml
  • 1 fles Heinz tomatenketchup Original 400ml
  • 1 zak PLUS verse frites 700gr
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
Bereiden
Snij de tomaten in plakken en de uien in ringen. Kruid de angusburgers met peper en zout en wrijf ze in met olijfolie. Bak ze in een grillpan krokant.
Bak ondertussen de uien goudbruin met wat olijfolie. Bak de voorgebakken spekplakjes in dezelfde pan even mee. Haal de uien en het spek uit de pan en gebruik dezelfde pan om de broodjes licht krokant te bakken.
Bestrijk vervolgens de onderkant van de broodjes met mayonaise, beleg ze met de sla, de tomaat en wat mosterd. Leg hier bovenop de angusburger en beleg ze met het spek en de gebakken uien. Als laatste de bovenkanten insmeren met tomatenketchup en deze er op plaatsen.
Serveer met vers gebakken frieten.
Variatie
Serveer met vers gebakken frieten.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
75 g
vet
38 g
Kcal
761