1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante borrelnootjes met tijm

Krokante borrelnootjes met tijm

Krokante borrelnootjes met tijm product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bakje Naturel melange noten (225 g, PLUS)
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 1 eiwit
  • 2 el verse tijmblaadjes
  • 2 el bruine basterdsuiker EXTRA bakplaat, bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten met het chilipoeder en een snuf zout.
Klop het eiwit 10 seconden in een kom los met een garde. Voeg de nootjes, tijm e basterdsuiker toe en schep door elkaar. Verdeel gelijkmatig over de bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven.
Bak in circa 15 minuten goudbruin en krokant. Laat de nootjes afkoelen op een bord.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
7
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 230
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie