
Krokante borrelnootjes met tijm
8 pers.
ca. 15 min
Overig
Ingrediënten
1 bakje Naturel melange noten (225 g, PLUS)
1/2 tl chilipoeder
1 eiwit
2 el verse tijmblaadjes
2 el bruine basterdsuiker EXTRA bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten met het chilipoeder en een snuf zout.
Klop het eiwit 10 seconden in een kom los met een garde. Voeg de nootjes, tijm e basterdsuiker toe en schep door elkaar. Verdeel gelijkmatig over de bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven.
Bak in circa 15 minuten goudbruin en krokant. Laat de nootjes afkoelen op een bord.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
230 kcal
Vetten
20 gram
Koolhydraten
6 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie