1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes

Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes

Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gr PLUS Moment zoete trostomaatjes (gehalveerd)
  • 200 gr broccoli roosjes
  • 2 sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 verpakking Vivera kaassticks à 180 gram
  • 1 duopak PLUS
  • aardappelschijfjes à 700 gram
  • Heinz ketchup hot chili à 400ml
  • 6 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Bereiden
Kruid de halve tomaatjes met peper en zout. Kook de broccoliroosjes in water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud.
Verhit ondertussen een wokpan met olie. Bak hierin de sjalotten en tomaatjes. Voeg de broccoli er aan toe en laat even meebakken.
Verhit in de tussentijd een koekenpan met olie en bak de kaassticks op een medium vuur. Bak tegelijkertijd in een koekenpan de aardappelschijfjes gaar en goudbruin.
Schep de groenten op de borden en plaats hierop de kaassticks, leg de aardappeltjes erbij. Serveer er apart tomatenketchup bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 59 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 533
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie