
Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes
4 pers.
ca. 20 min
Hollands
Ingrediënten
200 gr PLUS Moment zoete trostomaatjes (gehalveerd)
200 gr broccoli roosjes
2 sjalotjes (fijngesneden)
1 verpakking Vivera kaassticks à 180 gram
1 duopak PLUS
aardappelschijfjes à 700 gram
Heinz ketchup hot chili à 400ml
6 el olijfolie
Peper
Zout
Bereidingswijze
Kruid de halve tomaatjes met peper en zout. Kook de broccoliroosjes in water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud.
Verhit ondertussen een wokpan met olie. Bak hierin de sjalotten en tomaatjes. Voeg de broccoli er aan toe en laat even meebakken.
Verhit in de tussentijd een koekenpan met olie en bak de kaassticks op een medium vuur. Bak tegelijkertijd in een koekenpan de aardappelschijfjes gaar en goudbruin.
Schep de groenten op de borden en plaats hierop de kaassticks, leg de aardappeltjes erbij. Serveer er apart tomatenketchup bij.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
533 kcal
Vetten
29 gram
Koolhydraten
59 gram
Eiwitten
8 gram