Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes

Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes

Ingrediënten

  • 200 gr PLUS Moment zoete trostomaatjes (gehalveerd)
  • 200 gr broccoli roosjes
  • 2 sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 verpakking Vivera kaassticks à 180 gram
  • 1 duopak PLUS
  • aardappelschijfjes à 700 gram
  • Heinz ketchup hot chili à 400ml
  • 6 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de halve tomaatjes met peper en zout. Kook de broccoliroosjes in water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud.
  2. Verhit ondertussen een wokpan met olie. Bak hierin de sjalotten en tomaatjes. Voeg de broccoli er aan toe en laat even meebakken.
  3. Verhit in de tussentijd een koekenpan met olie en bak de kaassticks op een medium vuur. Bak tegelijkertijd in een koekenpan de aardappelschijfjes gaar en goudbruin.
  4. Schep de groenten op de borden en plaats hierop de kaassticks, leg de aardappeltjes erbij. Serveer er apart tomatenketchup bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 533
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 59 g
  • Vet 29 g