

Krokante kabeljauwburger met coleslaw en ravigottesaus
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
8.81 voor 4 pers.
Ingrediënten
100 gram Spitskool
50 gram Wortel
6 eetlepel Mayonaise
1 eetlepel Azijn
1 stuk Sjalot
40 gram Augurk
2 eetlepel Kappertjes
1 eetlepel Creme fraiche
1 takjes Peterselie
1 takjes Dille
2 eetlepel Plus olijfolie
4 stuks Kabeljauwburger
4 stuks Hamburgerbroodjes
Bereidingswijze
1. Rasp voor de coleslaw de spitskool of snijd in dunne reepjes met een mandoline en snijd de wortel jullienne, in reepjes. Meng met 2 el mayonaise, de azijn en breng op smaak met zout.
2. Snijd voor de ravigottesaus de sjalot fijn en de augurk in kleine blokjes en meng met de overige 4 el mayonaise, de crème fraîche en de kappertjes. Hak de peterselie en dille grof en meng door de saus heen.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers zoals op de verpakking vermeld staat.
4. Beleg de broodjes als eerste met de coleslaw, dan de kabeljauwburger en dan wat van de ravigottesaus.
Meer recepten in de categorie