
Kropsla met gegrilde kip en munt
4 pers.
ca. 40 min
Ingrediënten
1 theelepel kipkruiden
1 eetlepel olie
400 gram kipfilet
300 gram sperziebonen afgehaal
1 grote kropsla gewassen en gedroogd
2 takje munt alleen de blaadjes
50 gram geschaafde Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook geperst
1 theelepel mosterd
1 eetlepel citroensap of wittewijnazijn
2 eetlepel mayonaise
1 eetlepel yoghurt
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in dikke plakken. Meng de kropsla met de sperziebonen, munt en dressing en schep dit op borden. Verdeel de kip erover en bestrooi met wat versgemalen peper en kaasflinters.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
285 kcal
Vetten
15 gram
Koolhydraten
4 gram
Eiwitten
31 gram