Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kruidenomelet met sesamvlechtbrood

Kruidenomelet met sesamvlechtbrood

Ingrediënten

  • 6 eieren (GIJS)
  • 2 eetlepels PLUS slagroom
  • 7 gram bieslook (Biologisch PLUS in pot)
  • 7 gram platte peterselie
  • 4 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
  • Sesamvlechtbrood (Feestelijk PLUS)
  • Jonge bladslamelange (zak a 100 g)
Kruidenomelet met sesamvlechtbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Klop 6 eieren (GIJS) los met 2 eetlepels PLUS slagroom en voeg naar smaak peper en zout toe. Snijd 7 gram bieslook (Biologisch PLUS in pot) en de blaadjes van 7 gram platte peterselie fijn en roer door de losgeklopte eieren.
  2. 2 Verhit 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel in een koekenpan en bak in ca. 4 min. een mooie omelet. Maak zo nog 4 omeletten (voor de overige 3 omeletten heb je dus nog 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel nodig.
  3. 3 Serveer de omelet op 1 of 2 sneetjes sesamvlechtbrood (Feestelijk PLUS) en garneer met een toef jonge bladslamelange.