
Kruidenomelet met sesamvlechtbrood
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
6 eieren (GIJS)
2 eetlepels PLUS slagroom
7 gram bieslook (Biologisch PLUS in pot)
7 gram platte peterselie
4 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
Sesamvlechtbrood (Feestelijk PLUS)
Jonge bladslamelange (zak a 100 g)
Bereidingswijze
1 Klop 6 eieren (GIJS) los met 2 eetlepels PLUS slagroom en voeg naar smaak peper en zout toe. Snijd 7 gram bieslook (Biologisch PLUS in pot) en de blaadjes van 7 gram platte peterselie fijn en roer door de losgeklopte eieren.
2 Verhit 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel in een koekenpan en bak in ca. 4 min. een mooie omelet. Maak zo nog 4 omeletten (voor de overige 3 omeletten heb je dus nog 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel nodig.
3 Serveer de omelet op 1 of 2 sneetjes sesamvlechtbrood (Feestelijk PLUS) en garneer met een toef jonge bladslamelange.
Meer recepten in de categorie