
Kwark toetje met druiven en knapperige koekjes
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
210 gram Graanrepen
500 gram kwark
30 gram melkchocolade
250 gram pitloze witte druiven
2 eetlepels suiker
Bereidingswijze
1. Meng de suiker met de kwark en halveer de druiven.
2. Hak de koekjes grof. Schep 2 eetlepels gehakte koekjes over 4 glaasjes.
3. Schep vervolgens 2 eetlepels kwark over de koekjes en een schep gehalveerde druiven. Herhaal de stap met de koekjes, de kwark en de druiven tot alles op is en er mooie lagen ontstaan. Eindig met een schepje kwark.
4. Maak met een mes schaafsels van de chocoladereep en gebruik dit om het toetje te garneren.
Tip: garneer met een takje munt!
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1734 Kj
Calorieën
414 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
52 gram
Waarvan suikers
28 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
22 gram
Meer recepten in de categorie