Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kwark toetje met druiven en knapperige koekjes

Kwark toetje met druiven en knapperige koekjes

Ingrediënten

  • 210 gram Graanrepen
  • 500 gram kwark
  • 30 gram melkchocolade
  • 250 gram pitloze witte druiven
  • 2 eetlepels suiker
Kwark toetje met druiven en knapperige koekjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Meng de suiker met de kwark en halveer de druiven.
  2. 2. Hak de koekjes grof. Schep 2 eetlepels gehakte koekjes over 4 glaasjes.
  3. 3. Schep vervolgens 2 eetlepels kwark over de koekjes en een schep gehalveerde druiven. Herhaal de stap met de koekjes, de kwark en de druiven tot alles op is en er mooie lagen ontstaan. Eindig met een schepje kwark.
  4. 4. Maak met een mes schaafsels van de chocoladereep en gebruik dit om het toetje te garneren.
  5. Tip: garneer met een takje munt!

    Voedingswaarde

  • Kcal 414
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 52 g
  • waarvan suikers 28
  • Vet 12 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 5