Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Midden-Oosterse dips: labne

Midden-Oosterse dips: labne

Ingrediënten

  • 200 g Turkse of Griekse yoghurt
  • 1 el olijfolie
Midden-Oosterse dips: labne product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de yoghurt in een schone (kaas)doek en laat boven een kom in de koelkast een nacht uitlekken.
  2. Haal de uitlekte yoghurt uit het doek, lepel in een laag schaaltje en besprenkel met olijfolie.
  3. Breng op smaak met een klein beetje zout en peper.